Înscriere:

Ultra Zărand se adresează atât sportivilor profesioniști cât și amatori majori, antrenați pentru acest timp de efort, clinic sănătoși, cu experiență, echipați conrespunzător conform prezentului regulament, și cu bune cunoștințe de orientare în teren – cu și/sau fără hartă sau prin orice mijloc tehnic de orientare -, în vederea parcurgerii unui traseu montan în condiții de siguranță.

 

Participanții au obligația de a cunoaște regulamentul Ultra Zărand, semnând astfel în cunoștință de cauză declarația de participare pe răspunderea proprie la competiție și de a participa la ședința tehnică pentru a-și însuși toate informațiile transmise de organizator referitoare la cursă.

 

Este interzisă participarea persoanelor aflate în stare de ebrietate, în convalescență, sub influența substanțelor psihotrope sau stupefiante și inapte din punct de vedere medical, inclusiv graviditate.

 

De asemnea, participanții Ultra Zărand trebuie să își cunoască bine limitele fizice și mentale în concordanță cu distanța și dificultatea traseului de concurs, să își dozeze efortul astfel încât să parcurgă întreg traseul prin forțele proprii în timpul limită propus de organizator.

 

Pentru participarea la Ultra Zărand, fiecare participant este responsabil pentru evaluarea propriei condiții fizice și sănătăți, asumându-și astfel întreaga responsabilitate în cazul cunoașterii și nedeclarării unor condiții medicale preexistente care ar duce la interzicerea dreptului de a participa la competiție în condiții de siguranță, în legătură cu integritatea fizică și/sau viața, atât pentru propria persoană cât și a celorlalți participanți.

 

Participanții la Ultra Zărand sunt responsabili pentru asigurarea alimentației și hidratării pe tot parcursul competiţiei, iar punctele de alimentare și hidratare puse la dispozitie de organizator vor avea o gamă limitată cantitativ de alimente și lichide pentru hidratare, și nu vor asigura necesarul personalizat pentru fiecare concurent. Alimentarea concurenților la punctele de alimentare se face pe proprie răspundere, aceștia având responsabilitatea alegerii naturii, cantității și frecvenței alimentării și hidratării.

 

Înscrierea se efectuează ON-LINE prin completarea formularului de mai jos sau la adresa: https://forms.gle/mb2pctxRt1F7XiyX7

Înscriere

Taxe:

 1. 150 lei în perioada 01.08.2019 – 31.08.2019
 2. 170 lei în perioada 01.09.2019 – 30.09.2019
 3. 190 lei în perioada 01.10.2019 – 20.10.2019

 

Costul cazării nu este inclus în taxa de înscriere. (Cei care vor dori cazare vor sta în camere comune).

Suma va fi achitată în numerar la preluarea kitului

 • 40 lei/persoană/noapte
 • 80 lei/persoană pentru două nopți

 

După completarea formularului de înscriere, plata taxei se va putea face până la data de 20.10.2019, în contul bancar cu cod IBAN: RO54 BTRL RONC RT02 1251 8701 – deschis pe numele Asociației Turistice În Amonte cu mențiunea Ultra Zărand.

Validarea și confirmarea plății se face atât manual cât și în funcție de modul în care ați achitat taxa și poate dura între 1 zi și 10 zile.

 

Dacă doriți să anulați înregistrarea va rugăm să anunțați acest lucru prin email la asoc.inamote@gmail.com.

Până la data de 01.10.2019, taxa se returnează în cuantum de 50%. După această dată taxa nu se returnează existând următoarele variante:

 • ridicarea kitului de participare cu o copie a cărții de identitate de către altă persoană.
 • Transferul înscrierii către un alt participant (acest lucru este posibil DOAR până la data de 15 octombrie 2019). Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail, confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.

 

În cazul retragerii din cursă taxa de participare nu va fi înapoiată.

Nu se fac înscrieri la fața locului.

ÎNSCRIERILE SE FAC PÂNĂ LA DATA DE 20.10.2019 INCLUSIV

 

Taxă de participare include:

 1. Pachet de start care va include numărul de concurs și harta traseului
 2. Traseul în format GPX
 3. Paste înainte de cursă și o masă caldă oferită după concurs
 4. Puncte de revitalizare și suport, pe traseul concursului
 5. Băuturi izotonice oferite pe traseu și în zona de Start/Finish
 6. Clasament
 7. Acces la fotografii din cadrul evenimentului
 8. Marcarea traseului suplimentar marcajelor turistice
 9. Asigurarea asistenței medicale în caz de nevoie, în punctele indicate de organizatori
 10. Tombolă cu premii surpriză pentru participanți și voluntari
 11. Premii în produse și/sau în bani
 12. Medalie de finisher
 13. Tricou eveniment
 14. Altele

Premii:

Open Feminin (primele 5 pozitii)
Open Masculin (primele 5 pozitii)

Cazare:

În tabăra de agrement Căsoaia.

Costul cazării este de 40 lei/persoană/noapte în camere comune.

Rezervarea cazării se va putea face odată cu înscrierea în competiție, completând formularul de înscriere.

De asemenea, se poate campa gratuit și fără rezervare prealabilă.

Contact:

La numărul de telefon: 0755060784 –  Draia Răzvan Raul

La adresa: asoc.inamonte@gmail.com